OPĆI UVJETI ISPORUKE ROBE

Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke.

 

Okvirni rok isporuke za robu koju imamo na lageru je 24 h – 48 h, dok za ostalu robu kupac će biti posebno obaviješten o roku isporuke.Rokovi isporuke su okvirni i za nas neobvezujući.Ne može nas se teretiti glede prekoračenja roka isporuke te uslijed toga nastalih šteta i poslovnih gubitaka.Zadržavamo pravo na djelomične isporuke robe. Rok počinje od trenutka kad AutoSet Turek d.o.o. zaprimi uplatu na žiro računu ili bude odobrena autorizacija kreditnih kartica. Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave. Dostava naručene robe naplaćuje se u skladu s cjenikom prijevoznika. Kako bi osigurali kvalitetniju komunikaciju između kupca i dostavljača, djelatnici web shopa dostavnim službama daju i telefonski broj koji je kupac naveo prilikom registracije.


Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno izraditi zapisnik o pošiljci na kojoj su vidljiva oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu/račun/dostavnicu te ju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. 
Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke.

 

Zamijenjena može biti samo ona roba koja je vraćena u besprijekornom stanju ,u originalnoj amabalaži te uz predočenje računa. Za posebne narudžbe nema prava na povrat.